Julkista rahoitusta yrityksen kehittämiseen

Julkista rahoitusta yrityksen kehittämiseen

Miten haetaan liiketoiminnan kehitysrahoitus ja mistä?

Vuoden 2019 PK-Yritysbarometrin mukaan lähes joka kymmenes pk-yritys ei ole hakenut rahoitusta viimeisen vuoden aikana, vaikka sille olisi ollut liiketoiminnan kehittämisessä tarvetta. Samaan aikaan rahoitusta hakeneista yrityksistä vain kolme prosenttia kertoi saaneensa kielteisen päätöksen.* 

Mihin liiketoiminnan kehitysrahoitus sopii ja miten sitä voi käyttää?

Julkista rahoitusta yrityksen kehittämiseen ja liiketoiminnan uudistamisen eri tarpeisiin on tarjolla monista eri lähteistä ja moneen eri käyttötarkoitukseen.
Monet yritykset jättävät julkiset kehitys- ja kasvurahoitukset hyödyntämättä, koska niiden hakeminen ja hakemisprosessi kuvitellaan hankalaksi ja työlääksi.

Business Finlandin ja Ely-keskuksen julkista rahoitusta yrityksen kehittämiseen ei kannata vierastaa, sillä hakemiseen ja hankekehittämiseen saa apua.

Kasvuyritys Consulting & Invest Oy:n rahoitusammattilaiset auttavat yrityksien eri vaiheissa ja rahoitushankkeissa.

Liiketoiminnan kehitysrahoitus

Kun yrityksellä on muutostarpeita, kasvutavoitteita, kehittämisajatuksia tai osaamisen kehittämiseen tarpeita, niin julkinen rahoitus on varteenotettava vaihtoehto.

Prosessi on loppuen lopuksi varsin vaivaton, kun mukana on rahoituksen ja hankesuunnitelmien asiantuntija, joka auttaa hakemusten suunnittelussa sekä täyttämisessä.

Kanssamme et jää yksin!

Kasvuyritys Consulting & Invest Oy haluaa auttaa yrityksiä löytämään oikeanlaisen rahoituksen kasvua ja kehittämistä varten, joten ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan teidän yrityksellenne sopivista rahoitusvaihtoehdoista.

Lisätieto sähköposti niko.halonen@kasvuyritys.fi

www.kasvuyritys.fi

*Suomen Yrittäjät, Finnvera sekä työ- ja elinkeinoministeriö tekevät kaksi kertaa vuodessa Pk-yritysbarometrin, joka kuvaa pienten ja keskisuurten yritysten toimintaa ja taloudellista toimintaympäristöä. Pk-yritysbarometri 1/2019, Linkki: https://www.yrittajat.fi/suomen-yrittajat/tutkimukset/pk-yritysbarometrit/pk-yritysbarometri-12019-602559

Startup Partneri www.startuppartneri.fi
Yritys myyntikuntoon www.yritysmyyntikuntoon.fi