Rekry-palvelut

Rekrytointipalvelut

Yrityksemme konsultointipalvelumme on suunniteltu auttamaan yrityksiä menestyksekkäässä rekrytoinnissa. Me ymmärrämme, että oikeiden työntekijöiden löytäminen on keskeistä liiketoiminnan kasvulle ja menestykselle. Siksi tarjoamme laajan valikoiman yrityksen kasvua ja muutosta tukevia palveluita. Näillä rekrytointipalveluilla tuetaan teitä kehittämään menestyvää ja kasvavaa liiketoimintaa.

Palvelumme

  1. Rekrytointistrategian kehittäminen: Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokkaan rekrytointistrategian, joka vastaa yrityksenne tarpeisiin ja tavoitteisiin.

  2. Työpaikkailmoitusten laatiminen: Laadimme yritysasiakkaan kanssa yhteistyössä houkuttelevia työpaikkailmoituksia, jotka houkuttelevat potentiaalisia työnhakijoita ja välittävät yrityksenne ainutlaatuisen kulttuurin ja arvot.

  3. Hakijoiden seulonta: Suoritamme perusteellisen hakijoiden seulonnan varmistaaksemme, että haastattelette vain parhaita ja sopivimpia ehdokkaita avoimiin tehtäviinne.

  4. Haastattelujen toteutus ja tuki: Toimimme haastattelijanroolissa sekä tarjoamme ohjausta ja koulutusta haastatteluihin, jotta voitte tunnistaa parhaat ehdokkaat ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä.

  5. Työtarjousten ja neuvottelujen tuki: Avustamme työtarjousten tekemisessä ja neuvotteluissa varmistaaksemme, että palkkaatte parhaat ehdokkaat ja saatte heidät sitoutumaan yritykseenne.

  6. Uuden työntekijän integrointi: Tarjoamme tukea uuden työntekijän integrointiin organisaatioonne, jotta uusi työntekijä voi aloittaa työnsä tehokkaasti ja saumattomasti.

Yhteydenotto

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa teitä rakentamaan vahva ja motivoitunut työvoima, joka vie yrityksenne seuraavalle tasolle!

Niko Halonen, niko.halonen@kasvuyritys.fi / 040-6634355.