01/05/2018

YRITYS MYYNTIKUNTOON -palvelut

Yritys myyntikuntoon ja yrityksen arvo

 

Yrityskaupan suunnittelu, yritys myyntikuntoon -toimenpiteet ja myyntisuunnitelma kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, mielellään jo useita vuosia ennen suunniteltua yrityskauppaa. On helpompi myydä yritys, joka kiinnostaa ostajia. Tutustu www.yritysmyyntikuntoon.fi

Yrityksen kiinnostavuuteen, arvoon ja myytävyyteen vaikuttaa merkittävästi se, kuinka riippuvainen yrityksen toiminta on yrittäjästä tai omistajista.

Varmistaaksesi, että yrityksesi ja sen liiketoiminta kiinnostaa ostajia, on yleensä tehtävä yrityksestä houkutteleva ostokohde. Yrityksen tulee tarjota yrittämisen mahdollisuuksia ja jolla on hyvät kehittymisnäkymät.

 


Miten aloitan yrityksen myyntikuntoon laittamisen?

Jos suunnittelet yrityksen myyntiä ja ajattelet, ettei ole aikaa myytävän yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen, juuri silloin kun olisikin todella tarvetta! Helppo kysymys; ostaisitko itse yrityksen jota ei kehitetä?

Yritys myyntikuntoon

Yrityksen myyntikuntoon laittamiseen kannattaa varata aikaa ja osaava liiketoiminnan kehittäjä avuksi. Ainakin jos haluat yrityksestäsi hyvän hinnan. Lue lisää: www.yritysmyyntikuntoon.fi

Kerromme mielellämme lisää Yritys myyntikuntoon palveluistamme:

email: niko.halonen[@]kasvuyritys.fi

www.yritysmyyntikuntoon.fi

Palaa etusivulle