05/04/2017

Referenssit

Menestys tehdään yhdessä. Halu menestyä löytyy yrityksen sisältä.

Toimimme luottamuksellisesti asiakkaidemme kanssa. Monet alkuvaiheen sekä korkean teknologian yritykset eivät välttämättä halua nimeään julki. Tällä sivulla kerromme vain niiden asiakkaiden tarinan, jotka haluavat yrityksensä esille.

 


Elcard Wireless Systems Oy on suomalainen yhtiö, joka kehittää ja valmistaa langattomia tiedonsiirtoratkaisuja teollisiin ja vaativiin olosuhteisiin, joissa laitteen tulee kestää tärinää, pölyä, kosteutta ja äärilämpötiloja. Pääasiallisesti käytettävät tekniikat ovat WLAN, GSM, GPRS, EDGE, 3G, 4G/LTE ja GPS. Yhtiöllä on pitkä historia langattomista tekniikoista, ensimmäisen WLAN teknologiaan perustuva tuote julkaistiin jo vuonna 1998. Pitkäjänteisen tuotekehityksen ja tuotantoprosessien kehittämisen ansiosta yritys pystyy tarjoamaan asiakasräätälöidyt tuotteet joustavasti ja kustannustehokkaasti.

 


Siimet Oy on erikoistunut maanteillä ja teollisuudessa käytettävien erikoiskuljetuskalustojen suunnitteluun ja valmistukseen. Siimet Oy:n vahvuus on kokonaisuudessa, joka muodostuu vuosien kehitystyöstä, yksityiskohtaisesta suunnittelusta, vankasta ammattitaidosta ja kokemuksesta sekä viimeistellystä lopputuotteesta. Siimet Oy:n laadun takaa pitkäaikainen kokemus, joka merkitsee asiakkaalle parasta mahdollista sijoitusta. Asiakaskunta koostuu erikoiskuljetuksia suorittavista yrityksistä, maanrakennusliikkeistä, teollisuuden yrityksistä ja puolustusvoimista.

 


ENSAVETEC on nuori ja innovatiivinen teknologiayritys, joka tarjoaa tehokkaita ratkaisuja asumiseen ja energian säästämiseen. Yritys on kehittänyt asuntoihin ja kiinteistöihin uudenlaisen energian talteenottolaitteen. ENSAVETEC suihkuveden lämmön talteenottolaitteella saadaan energiaa talteen jokaisessa suihkussa kiinteistön koosta tai energiamuodosta riippumatta. Innovatiivinen teknologia tarjoaa korkean hyötysuhteen, jonka VTT on testeissään todentanut. Yrityksen asiakasryhmiä ovat hotellit, urheiluhallit, taloyhtiöt, kaupungit ja kunnat. ENSAVETEC:n visiona on olla paras ja eniten myydyin suihkuveden LTO-teknologia. www.ensavetec.com

Suomen LVI-Kotelo Oy on kehittänyt putkiremontteihin innovatiivisen ja kustannuksia pienentävän LVI-kotelojärjestelmän. Putkiremontissa tai linjasaneerauksissa käyttövesiputket, viemäriputket, sähköjohdot pystyy asentamaan huomaamattomasti tyylikkäästi muotoiltuihin putkikoteloihin. Suomen LVI-Kotelo Oy:n nykyaikainen teknologia mahdollistaa putkiremontteihin sidotun työvoiman pienentämisen ja työmaalogistiikan nopeuttamisen. Yritys on nopeasti laajentanut toimintaansa Suomessa ja Pohjoismaissa. Kustannustehokkaalla ja patentoidulla teknologiallaan yritys on valloittamassa Saksan markkinoita. www.lvikotelo.fi

 


Kospirt Oy suunnittelee ja valmistaa asiakkaan tarpeiden mukaan vaativia kokonaisjärjestelmiä materiaalinkäsittelyyn sekä syöttö- ja varastointilaitteiksi. Yritys tarjoaa teräsrakenteet asiakastarpeiden mukaisesti nopeasti ja ammattitaitoisesti. Yrityksen tarjoaa asiakkailleen vain laadukasta palvelua ja tuotteita. Valmistuksen laadunvarmistukset täyttävät EN 1090-1:2009+A1:2011 -standardin vaatimukset ja se antaa oikeuden Euroopan unionin vaatimusten mukaisen CE-merkinnän käyttöön. Kospirt Oy on panostanut asiakas- ja huoltopalveluihin ja yritys pystyykin tarjoamaan huolto sekä kunnossapitopalvelut toimittamiinsa laitteisiin.

 


PHK Works vastaa asiakkaidensa tarpeisiin ja haasteisiin rautatietoimialalla. PHK Works Oy on suuntautunut kolmeen kiskoliikenteen osa-alueeseen: 1. Kiskoliikennekaluston osien sopimusvalmistukseen, 2. Rautatievaihteiden lumisuojiin ja erikoislaitteisiin, 3. Kiskoliikennekaluston varikoiden ja konepajojen työlaitteisiin. Vaativalla ja nopeasyklisellä toimialalla PHK Works on saanut vahvan ja vakiintuneen jalansijan korkealla laatutasollaan. Yrityksellä on sertifioituna kaksi hitsauksen laatujärjestelmää: Hitsattavien komponenttien ISO 3834-2 ja kiskoilla liikkuvan kaluston EN 15085-2.

 


Zetanova Oy on tilauskonepaja, joka valmistaa asiakkaan tarpeiden mukaisia teräsrakenteita ja -järjestelmiä. Yrityksellä on toimintansa takeena sertifioidut laatu ja -ympäristöjärjestelmät ISO 9001 ja ISO 14001. Suurimpia asiakkaita ovat mm. Metso konserni ja Andritz Oy.

 

Kerkes Oy                                                          

Kerkes Oy on idearikas ja kuumayritys. Yrityksen kehittämiä ja valmistamia kiuaskiviä käytetään 70 %:ssa Suomen ja 50 %:ssa Saksan kylpylöistä ja uimahalleista. Kerkes on kehittänyt tuotteensa kovaan ja vaativaan käyttöön. Kiuaskiviä käytetään uimahalleissa keskimäärin 16 h päivässä. Kehitetyt kiuaskivet soveltuvat kaikkiin kiukaisiin. Kerkesin kiuaskivet ovat laadultaan erinomaisia ja niillä onkin 5 vuoden takuu, joka on huomioitu myös Tekniikan Maailman kiuaskivitesteissä jonka Kerkes voitti ylivoimaisesti.

 

AriLahti Ky                                                                                     

Arilahti Ky suunnittelee, valmistaa ja markkinoi metsäkoneiden ja maarakennuskoneiden kuljetusautojen lavarakenteita, sekä akseliväli- ja rakennemuutoksia. Yrityksen toiminta-alueena on Suomi ja Ruotsi. Asiakaskuntaan kuuluvat kuljetusliikkeet, metsäkoneyrittäjät sekä maanrakennusliikkeet. Yrityksen palveluihin kuuluvat kuljetusautojen varustelun lisäksi koneistukset, korjaukset ja teräsrakenteiden valmistaminen. Arilahti Ky:llä on pitkät perinteet vaativien asiakkaiden kuten Ponsse ja John Deere korjauksista ja teräsrakenteiden valmistamisesta.

 


JP-Set Oy valmistaa ja toimittaa prosessiteollisuuden laitteita asennuksineen Euroopan alueelle. Päätuotteita ovat lietelämmönvaihtimet ECO-Set ®, putkilämmönvaihtimet, paperi- ja massateollisuuden laitteet sekä ruuvikuljettimet.

 


Parikkalan Rakennus Oy on parikkalalainen rakennustoimintaa harjoittava yritys, joka on perustettu 1985. Yrityksen toimialue on pääasiassa Itä-Suomi. Yrityksen palvelutarjontaan kuuluu suunnittelu, uudisrakentaminen, peruskorjaukset, julkisivuremontit ja homevauriokorjaukset. Yritys
on kasvanut määrätietoisella toiminnan ohjuksella keskisuureksi rakennusyritykseksi, jonka pääasiallisia asiakkaita ovat suuret kiinteistöjen omistajat, kunnat ja kaupungit. Parikkalan Rakennusliike on menestynyt taitavan työnjohdon, ammattitaidon ja korkeiden laatuvaatimustensa avulla kovassa kilpailussa. Yrityksen perusajatuksena on laadun ja osaamisen jatkuva parantaminen.

 


Maricon on suunnittelun ja projektien hoidon ammattilainen joka on perustettu vuonna 2003. Yrityksen toimintakenttänä ovat koneenrakennus- ja lujitemuoviteollisuus, tuotantoprosessit ja layoutsuunnittelu sekä tuotesuunnittelu. Mariconilla on erittäin kovanluokan asiakkaita maailman monelta eri puolen. Referenssejä liikkuu risteilijöiden mukana maailman valtamerillä ja junien mukana rautateillä. Rautateillä mm. asennettuna kulunvalvontajärjestelmiin maailmanlaajuisesti eri maiden rautatieverkostoissa. Maanteillä ja työmailla raskaissa ajoneuvoissa. Yrityksen moninaisuudesta kertoo se, että asiakkaan ongelmaan tartutaan heti ja siihen etsitään ratkaisu kustannustehokkaasti.

 

Palaa etusivulle