16/02/2017

Partneriverkosto

Partneriverkosto nopeuttaa kehittämistyötä

Kasvuyrityksen monipuolinen ja laaja Partneriverkosto tehostaa yrityksesi liiketoiminnan kehittämistoimintaa ja nopeuttaa projektien toteuttamista

Kun suunnittelette yrityksen kasvattamista, kehityshankkeiden toteuttamista, laajentamista uusille markkinoille tai etsitte uusia kumppaneita. Olemme valmiina auttamaan partneriverkostomme avulla nopean kasvun aikaan saamisessa.

Verkostomme kautta voidaan auttaa yrityksiä uusien tuotteiden/palveluiden kehittämisessä, konseptisuunnittelussa, pilotoinnissa, tai vaikkapa uusille markkinoille menon vaatimissa toimenpiteissä.

Asiakascase kertoo tiivistetysti Kasvuyrityksen Partneriverkoston tarjoamista mahdollisuuksista:

Asiakkaalla oli tuoteidea, joka tuli saada kehitettyä myytäväksi tuotteeksi.

Alkukartoituksen jälkeen määrittelimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan Partneriverkoston toteuttamaan projektin eri vaiheita (tuotesuunnittelu, konseptointi, rahoitus, myynti ja markkinointi, IPR ja sopimusjuridiikka).

Tuotekehityksessä mallinsimme 3D-animaation ja valmistimme 3D-tulostamalla oikean proto-tuotteen. Asiakastarpeen ja -odotukset kartoitimme sekä analysoimme käytössämme olevalla tekoäly Analytics-järjestelmällä. 

Asiakkaamme sai ensimmäiset tuotteet toimitettua asiakkaalleen jo 3 kuukauden päästä projektin käynnistymisestä, jolloin oli vain idea.

Case-esimerkki kuvastaa mahdollisuuttamme toimia nopeasti ja asiakkaan toivomalla tavalla. Voimme toteuttaa tuotteen aina 3D-suunnittelusta valmiiksi lopputuotteeksi asti.

Koko prosessi on tarkasti hallittu, koordinoitu ja dokumentoitu, jolloin luottamuksellisetkin tiedot pidetään tiiviisti partneriverkoston sisällä.