Innovaatioseteli tuotteen ja palvelun kehittämiseen

innovaatioseteli tuotteen ja palvelun kehittämiseen

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.

Mitä innovaatiosetelillä voi tehdä?

Innovaatiosetelillä yrittäjä voi ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseen. Setelin arvo on 6 200 euroa (5 000 euroa + alv). Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan.

Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Innovaatiosetelin käyttökohteista

  • tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut
  • kokeilut sekä ketterä tuote- ja palvelukehitys
  • innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut
  • innovaatiotoimintaan liittyvät asiantuntijalausunnot
  • tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät palvelut

Nyt on yrityksille instrumentti, joka on notkea ja selkeä. Haku on tehty helpoksi, ja päätökset tulevat nopeasti, jopa muutamassa päivässä.

Kun tarvitset vauhtia uuden tuotteen tai palvelun tuote- ja palvelustrategian, asiakasajattelun tai myynnin kehittämiseen, ota yhteyttä: www.kasvuyritys.fi/yhteystiedot/